RUNDVISNING KVIKSØGNING OPRET PROFIL SEND TIL EN VEN OM ÆGTESKAB  DEL MED VENNER  
 
Privatlivspolitik

1. Brug af personhenførbare oplysninger
2. Kontakt vedr. personoplysninger
3. Beskyttelse af personoplysninger
4. Behandling af personoplysninger
5. Dine rettigheder

1. Brug af personoplysninger oplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, her indsamles oplysninger om land, region, by, e-mail, køn, alder, interesser. Personoplysninger bruges til at finde en match til din profil på zawaj.dk

2. Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos zawaj.dk skal du logge ind på zawaj.dk og vælge min profil fra højre menuen.
Bemærk: Vi gemmer ikke andre oplysninger på dig, end dem du selv kan finde i dit zawaj.dk profil.

3. Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkertog fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænsetadgang hos vores udbyder (Surftown/Unoeuro), som er placeret i kontrollerede faciliteter, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes når du melde dig ud af zawaj.dk.

4. Behandling af personoplysninger
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret tilat opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på zawaj.dk.

5. Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
  • At få adgang til og få rettet/ændret dine personoplysninger
  • At få slettet personoplysninger
  • Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til Datatilsynet, jf. persondatalovens§ 58, stk. 1. Bemærk: Vi gemmer ikke andre oplysninger på dig, end dem du selv kan finde i dit zawaj.dk profil. Vi henstiller til at du via min startside, fjerner de data du ikke ønsker vi skal opbevare eller sletter din profil,(se hvordan man slette sin profil i zawaj.dk FAQ), hvilket resulterer i at din profil og al data bliver slettet.

 
 
Login
Glemt kodeord?
 
Opret din profil og kom igang med det samme!  
Find din match med Zawaj.dk  
Profiler på zawaj.dk
6401
Profiler online lige nu
0
Gæster online lige nu
11