KVIKSØGNING OPRET PROFIL SEND TIL EN VEN OM ÆGTESKAB  DEL MED VENNER  
 
FAQ

? Er der nogle ritualer eller velsignelser i forbindelse med muslimske bryllupper? Er der forskel på de traditionelle bryllupper og de der bliver holdt nu?
? Hvad er en Kitâbiya ?
? Hvad er grunden til at muslimske kvinder går med tørklæde?
? Hvad gør man hvis man glemmer eller mister kodeordet?
? Hvor kan jeg blive gift hvis jeg ønsker det?
? Hvor kan jeg lære mere om ægteskab i islam?
? Hvordan er det at være muslim i Danmark?
? Kan en muslimsk kvinde gifte sig med mere end en mand ad gangen?
? kan en muslimsk pige gifte sig med en kristen mand?
? Kan jeg få pengene retur/tilbage hvis jeg nu skulle fortryde, udvist el.lign.?
? Kan jeg skrive en profil på vegne af min datter, søn eller ven ?
? kan man godt gifte sig med en dansk pige, selvom hun ikke er blevet muslim?
? Kan man mødes med anden part under fire øjne.?
? Skal man være muslim for at være medlem?
? Spørgsmålet går på medgift, er det stadig noget man praktiserer i islam?
? Hvorfor kan jeg ikke sende mail?
? Læser administrationen med i mine mails?
? Hvad betyder "Blokere"
? Hvordan betaler jeg kontigent?
? Jeg har skrevet til en profil, men jeg har ikke fået noget svar.
? Hvem arrangerer mødet, hvis vi bliver enige?
? Hvordan uploader jeg et billede på min profil?
? Hvordan giver jeg andre adgang til at se mine billeder?
? Hvordan ser jeg andres private billeder?
? Hvem financierer denne side?
? Jeg vil gerne slettes fra zawaj.dk - hvordan gør jeg?
? Kan adminstrationen se mit kodeord?
? Hvad hvis jeg sender en mail til en bruger som ikke har betalt eller som ikke er aktiv i sytemet?

Er der nogle ritualer eller velsignelser i forbindelse med muslimske bryllupper? Er der forskel på de traditionelle bryllupper og de der bliver holdt nu?
Mange traditioner ifm. bryllupper afholdt af muslimer er i dag bibeholdt. Men verdslige og vestlige bryllupper (som er udbredt hos f.eks. tyrkerne) er præget af, at Østens traditioner erstattes af vestlige traditioner. Den eneste religiøse ritual er vielsen, såfremt denne vælges foregå samme dag som brylluppet. Ellers har hvert land/kultur sine egne traditioner og skikke.

Hvad er en Kitâbiya ?
Med Kitâbiya menes en kvinde, der seriøst følger Jødedommen eller Kristendommen. Det er således tilladt for en muslimsk mand at gifte sig med jødiske, kristne eller muslimske kvinder.

Hvad er grunden til at muslimske kvinder går med tørklæde?
"Tørklædet, altså at tildække håret, er en del af kvindens ""satr"", dvs. krav til den offentlige påklædning. Udover tildækning af håret er tildækning af kroppen undtagen ansigt, hænder og fødder samt løs påklædning også ""Satr"". For mænd er ""Satr"" fra navlen og ned til knæene, som skal dækkes med løs påklædning, således at kroppens kontur ikke står frem. "

Hvad gør man hvis man glemmer eller mister kodeordet?
Du kan få det tilsendt automatisk via E-mail

Hvor kan jeg blive gift hvis jeg ønsker det?
"Under rubrikken Hvor det sker kan du finde adresser på steder hvor du kan henvende dig for at blive gift"

Hvor kan jeg lære mere om ægteskab i islam?
Her er en liste hvor man kan finde mere information om ægteskab i islam. Islamidag Islam Wakf Islamstudie

Hvordan er det at være muslim i Danmark?
At være muslim uanset hvor man er i verden, er ikke bare en religion med gudstjenester, tro og bøn. At være muslim betyder at man har et personligt og tæt forhold til Gud, at man en dag skal stå til regnskab for hver en dråbe vand man har brugt, og hvert eneste skridt man har taget. Man har i Islam klare holdning til hvad der er godt og ondt, hvad man spiser og drikker, hvordan man går klædt, hvordan man taler til andre, hvordan opfører sig overfor andre, og hvad man i det hele taget må og ikke må i livet. Man har desuden en vished om hvad der vil ske efter døden. Når det er sagt skal det også siges at der er mange ting der er fælles for os uanset religion: Vi går i skole, arbejder, handler, spiser, leger, blive syge, bliver sure, glad og har brug for familie, venner og tryghed omkring os osv. Alt dette har vi tilfælles. Et specielt træk ved Danmark er måske nok holdningen til religion. Man tolererer generelt ikke at religion er synlig og aktiv. Man møder i den forbindelse ofte overraskende meget modstand, selv overfor småting som tørklæde, kostregler og daglig bøn som kun vedrører den enkeltes efterlevelse af sin overbevisning, og som på ingen måde bør kunne genere andre.

Kan en muslimsk kvinde gifte sig med mere end en mand ad gangen?
Allah har givet manden i islam lov til at gifte sig med 1, 2, 3, eller 4, men hvis han frygter at behandle dem retfærdigt skal han nøjes med 1

kan en muslimsk pige gifte sig med en kristen mand?
For muslimske kvinder gælder det, at de kun må gifte sig med muslimske mænd. Denne forskellighed kommer sig bla. af, at mænd har forsørgerpligt, og at de har prioritet mht børnene (hvis børnene ikke er helt små) i tilfælde af skilsmisse (børnene vil da få en muslimsk forsørger).

Kan jeg få pengene retur/tilbage hvis jeg nu skulle fortryde, udvist el.lign.?
Nej, man kan ikke kræve pengene tilbage.

Kan jeg skrive en profil på vegne af min datter, søn eller ven ?
Ja, det kan du så længe han/hun er bekendt med det og accepterer dit initiativ.

kan man godt gifte sig med en dansk pige, selvom hun ikke er blevet muslim?
For muslimske mænd er det tilladt at gifte sig med kvinder, der er kristne eller jøder (bogens folk). Det skal bemærkes, at disse skal være seriøs troende i hhv Kristendom og Jødedom

Kan man mødes med anden part under fire øjne.?
Nej, det kan man ikke, da det er i modstrid med islamiske regler. Der skal altid være en tredje part ( Os f.eks), så mødet ikke anses for at være khulwa

Skal man være muslim for at være medlem?
Som kvinde kan du blive medlem som muslim, kristen eller jøde. Mænd kan kun være medlemmer som muslimer.

Spørgsmålet går på medgift, er det stadig noget man praktiserer i islam?
Medgift til kvinden er, for den mand der har råd til det, obligatorisk ved indgåelse af et muslimsk ægteskab. Medgift er og forbliver kvindens ejendom herefter. Størrelsen af medgiften afgøres af parterne. Princippet i Islam (som vi har fra Profetens tradition/afgørelser) er, at medgiftens størrelse ikke på nogen måde må være afgørende for ægteskabets indgåelse, når parterne har accepteret hinanden (dette er i klar modstrid med mange kulturer - heriblandt muslimske).

Hvorfor kan jeg ikke sende mail?
Husk af deaktivere evt. pop-up blokering. Har du toolbars installeret fra msn, google, yahoo eller andre, kan disse også indeholde pop-op blokkere. Disse toolbars ligger sig også under adresselinien og kan blokere pop-ups. Du kan under indstillinger i de enkelte toolbars deaktivere pop-up begrænsning, eller du kan gå til kontrolpanel og vælge tilføj/fjern programmer for at afinstallere dem.

Læser administrationen med i mine mails?
Administrationen læser på ingen måde med i nogen mails.

Hvad betyder "Blokere"
Blokere er en funktion, som du bruger, når du ikke længere ønsker fremtidige kontakt fra en bestemt profil. Denne funktion kan godt ophæves, hvis man fortryder, eller alligevel ønsker kontakt fra den bestemte profil.

Hvordan betaler jeg kontigent?
Betaling af kontigent kan ske på 4 måder: Via Nordea Netbank, Danske bank, PayPal eller EWire. Papyal er enbefalet batilingsmetode, da det er den hurtigste betalingsmåde. Når din betaling er registreret, vil du få adgang til alle funktionerne. Der er 5 forskellige kontigenter: 1 måned 2 måneder 3 måneder 6 måneder 1 år

Jeg har skrevet til en profil, men jeg har ikke fået noget svar.
Hvis du ikke har fået svar efter at have skrevet til en profil, kan adminstrationen ikke hjælpe dig, da ejerne af profilerne selv bestemmer om de vil svare eller ej. Du kunne evt. prøve at skrive en gang til.

Hvem arrangerer mødet, hvis vi bliver enige?
Mødet arrangerer I selv, eftersom zawaj.dk ikke er et ægteskabsbureau, men kun et kontaktforum mellem muslimer. Du kan som mand, evt. tage kontakt til kvindens familie, eller du kan tage kontakt til din nærmeste moské. Der skal ALTID være en tredjepart, hvis I gerne vil mødes. Administrationen fra zawaj.dk tager afstand fra ethvert tilfælde, hvor en mand og en kvinde mødes uden tredjepart, og tager ingen ansvar for dette.

Hvordan uploader jeg et billede på min profil?
For at uploade et billede skal du klikke på "Ret/Upload billede".. Derefter klikker du på "gennemse" og finder filen. Så trykker du på "Upload billede" Når billedet er kommet frem, kan du vælge to indstillinger for, hvordan dit billede skal være tilgængeligt. Ønsker du at din(e) billeder skal være offentligt tilgængelige for alle og enhver, skal du sætte hak(flueben) ved "Mine billeder er offentlig og vises til alle" Som en ekstra funktion, kan du også få dit billede op på Zawaj.dk startsiden, således at alle som kommer forbi startsiden vil kunne se dit billede. Hvis du øsker denne funktion, skal du sætte hak (flueben) ved "Vis mine billeder i zawaj.dk startsiden" Hvis du ikke ønsker at dine billeder skal ses af andre, end dem du giver tilladelse til, skal du sætte hak (flueben) ved "Mine billeder er private og vises kun til dem jeg giver tilladelse til".

Hvordan giver jeg andre adgang til at se mine billeder?
For at give andre adgang til dine billeder, skal du blot skrive vedkommendes profil nummer i nummerfeltet og så vil vedkommende have adgang til at se dine billeder. Hvis du skulle fortryde dette, eller hvis du ikke længere vil have at vedkommende skal se dine billeder, har du mulighed for at deaktivere denne funktion, så vedkommende ikke længere kan se dine billeder.

Hvordan ser jeg andres private billeder?
Ved at klikke på menuen "Andres private billeder", kan du gå ind og se de billeder for de personer som har givet dig tilladelse dertil.

Hvem financierer denne side?
Siden er privat financieret, og får ingen støtte fra offentlige myndigheder.

Jeg vil gerne slettes fra zawaj.dk - hvordan gør jeg?
For at slette din profil fra zawaj.dk, skal du vælge "slet min profil" fra menuen, og indtaste dit kodeord. Hvis du har lyst, kan du også skrive din historie ved at klikke på linket "succeshistorie", så andre kan lære af dine erfaringer og oplevelser.

Kan adminstrationen se mit kodeord?
Adminstrationen kan ikke se nogen af brugerenes kodeord, eftersom alle kodeord er gemt i hash mode (krypteret).

Hvad hvis jeg sender en mail til en bruger som ikke har betalt eller som ikke er aktiv i sytemet?
Når du sender en mail til en profil i Zawaj.dk får de tilsend en automatisk besked uanset om de er betalende eller ikke har været aktiv i systemet i længere tid. Også kan vedkommende selv bestemme, om det vil vende tilbage eller ej.

 
 
Login
Glemt kodeord?
 
Opret din profil og kom igang med det samme!  
Find din match med Zawaj.dk  
Profiler på zawaj.dk
6943
Profiler online lige nu
0
Gæster online lige nu
3