KVIKSØGNING OPRET PROFIL SEND TIL EN VEN OM ÆGTESKAB  DEL MED VENNER  
 

Regler

Da dette er et seriøst islamisk forum, har vi fastlagt en række regulativer, som dels skal tjene som en sikkerhedsforanstaltning og dels skal beskytte vore medlemmers private oplysninger.

Derfor kommunikerer man som medlem fuldstændigt anonymt med de mulige partnere. De personlige oplysninger såsom navn, adresse, telefonnr. osv. er dermed ikke opkrævet i ens profil, eller når man opretter sig som medlem af zawajklubben, man er blot repræsenteret med en profil ID.

Det er også muligt at vedlægge et billede af sig selv, hvis man ønsker det. Vi beder derfor kvinder, der ikke bærer tørklæde at vedlægge billeder med en sømmelig påklædning.

Følgende regler bedes læses og forstås:
  • Racisme, intolerance, vold, pornografi, vulgaritet, Hademails og sjofelheder er forbudt.
  • Krænke andre personers personlige oplysninger, eksempelvis ved at forsøge at indsamle oplysninger, der kan identificere en person.
  • Det er forbudt at chikanere eller snakke nedladende til et andet medlem.
  • Have til formål at true, forfølge eller nedværdige en person eller en gruppe af personer af nogen som helst grund, herunder køn,  race eller religion, eller til at opfordre andre til dette
I tilfælde af overtrædelse af forum’ets regler mister det pågældende medlem omgående sit medlemsskab uden refundering af kontigent. I gennem den daglige administration sikrer vi, inshaAllah, at systemet ikke misbruges eller hackes.
Er du i tvivl eller har spørgsmål kan vi kontaktes på kontakt info.

 
 
Login
Glemt kodeord?
 
Opret din profil og kom igang med det samme!  
Find din match med Zawaj.dk  
Profiler på zawaj.dk
6963
Profiler online lige nu
2
Gæster online lige nu
5